TC Kimlik No :   Şifre :
Üye Girişi

İŞKUR Vakfı Tarafından Istenen Belgeler

Vakıf üyeleri üyelik ve ikraz işlemleri sırasında aşağıdaki belgeleri doldurup vakfımıza iletmek ile yükümlüdürler. Gerekli dökümanları aşağıdaki bağlantılardan temin edip çıktısını alabilirsiniz.

Üyelik Formu

Üyelik formu yeni üye olmak isteyen kurum personeli tarafından doldurulması gereklidir.

Taahütname Formu

Taahütname formu İŞKUR Vakfına üye olmak isteyen kurum personeli bankaya vakıf tarafından bildirilecek olan ikraz ve aidat ödemelerinin otomatik olarak hesaplarından virman edilmesi talimatını vermek zorundadır. Üye olmak isteyen personel aşağıdaki formu doldurup Ziraat Bankasına teslim etmelidirler.

İkraz Senedi

Vakfımızdan ikraz kredisi kullanmak isteyen üyelerin bu isteklerini aşağıdaki formu doldurarak vakfımıza iletebilmektedirler.

Formu indirmek için tıklayın

2009 Türkiye Is Kurumu Vakfi.